shallow focus photography of condenser microphone

Alles over Connie Witteman en haar vermogen

Connie Witteman, de vrouw die je misschien ook wel kent onder de naam van Vanessa, Connie Breukhoven of Coco, is iemand die sinds enige jaren steeds bekender aan het worden is bij het grotere publiek. Althans, bij het publiek dat zich op social media bevindt. Ze zet zichzelf weg als een van de snelstgroeiende influencers en met inmiddels zo’n 450k volgers, kan je wel stellen dat ze een punt heeft.

Maar goed, veel generaties zullen Witteman juist kennen van haar muzikale carrière, die al in de jaren ’80 begon met het maken van succes. Hoe dit precies zit, wat zij er door de jaren heen aan heeft verdiend en nog veel meer relevantie informatie, lees je in deze blog. Ga er wat ons betreft lekker voor zitten en laat je verrassen door het wonderlijke leven van deze prachtige vrouw.

Upside Down

Daar stond ze dan, een prachtige vrouw die in 1982 het enorm populaire liedje ‘Upside Down’ uitbracht. Who would’ve guessed dat ze meer dan 40 jaar later het liedje in een opgefriste versie opnieuw zou uitbrengen?

Deze gebeurtenissen zeggen veel over wie Connie Witteman is. Want, voor degene thuis die even een geheugensteuntje nodig hebben: deze vrouw is een Nederlandse zangeres en televisiepersoonlijkheid die vooral bekend werd onder haar artiestennaam Vanessa. Naast haar zangcarrière heeft Connie ook gewerkt als model en was ze een bekende verschijning in de Nederlandse showbizz. Ze trouwde meerdere keren, waaronder een bekend huwelijk met Hans Breukhoven, de oprichter van Free Record Shop. Samen adopteerden ze meerdere kinderen en hadden ze een prominent sociaal leven. Hoewel het huwelijk met meneer Breukhoven ook betekende dat haar muzikale carrière wat op een lager pitje kwam te staan, bleef haar muziek nog lang relevant bij het grote publiek.

Geen muziek, maar…

In de jaren 2000 trok Connie zich terug uit de muziek en richtte ze zich op andere ondernemingen, zoals het leiden van een beautycentrum in Den Haag. Ze was hier een geruime tijd mee bezig, maar besloot zich na een kleine tien jaar terug en verkocht de boel aan haar zakenpartner. In de jaren die volgden, was het tamelijk rustig op het gebied van Connie Witteman. Tenminste, een bijzonder jazzalbum volgden en paar ondernemingen werden nog wel opgericht, maar daar bleef het ook bij. In principe is ze dan ook al ouder dan 60, dus dat zou je kunnen beschouwen als een mooi moment voor een comeback. Echter bleek niets minder waar, want sinds 2019 is ze dus actief als influencer op sociale media, waar ze een aanzienlijke aanhang heeft opgebouwd.

Een carrière in de schijnwerpers

Benieuwd naar wat al die honderdduizenden volgers zo interessant vinden op haar sociale media? Nou, eigenlijk staat ze bekend als een soort positiviteitsgoeroe. Ze staat bekend onder de naam van Connies Power en onder het motto Scheur met Connie positief de dag door krijg je van alles te zien van waar Connie mee bezig is. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen, want poeh, er valt nog zeker wat te zien. Dat bedoelen we niet op een negatieve manier, nee, we bedoelen het hartstikke positief. Het is een vrouw die andere vrouwen aanmoedigt, iemand die het leven neemt zoals het is en graag voor anderen klaarstaat. We hebben hieronder alvast een voorbeeld voor je neergezet, om de sfeer te proeven. Zie:

En even, ze is in 2021 alweer 70 jaar geworden. Dat gelooft toch niemand??

Inkomen en vermogen

Wat betreft haar huidige inkomen, haalt Connie haar inkomsten voornamelijk uit haar activiteiten als influencer, waar ze samenwerkt met verschillende merken en bedrijven. Bovendien hoopt ze (naar verluid) weer te gaan optreden, dus ook dat is wellicht iets waar ze genoeg mee kan gaan verdienen. Sowieso kan je, als je het goed doet, je leven lang verdienen aan de streams van je muziek. Nu ze oude liedjes opnieuw uitbrengt, zal dat ook wel het een en ander opleveren. Verder zou ze in het vastgoed zitten, wat tegenwoordig natuurlijk ook nog steeds een redelijke business kan zijn.

Helaas is haar exacte vermogen is moeilijk te bepalen, maar door haar lange carrière in de entertainmentindustrie en succesvolle zakelijke ondernemingen wordt aangenomen dat ze een comfortabel leven leidt. Ook als je kijkt naar de outfits die ze draagt, de vakanties die ze heeft en de algehele uitstraling die ze laat overkomen, lijkt het zo te zijn alsof ze het niet verkeerd heeft.

Conclusie

Connie Witteman, ook bekend als Vanessa, begon haar carrière als zangeres in de jaren ’80 met hits als ‘Upside Down’ en ‘In The Heat of the Night’. Ze was ook model en had diverse ondernemingen, zoals een beautycentrum. Connie trouwde meerdere keren, waaronder met Hans Breukhoven, en adopteerde meerdere kinderen. Sinds 2019 is ze actief als influencer op sociale media. Ze heeft door de jaren heen een mooi vermogen opgebouwd waar ze in de laatste fase vast van kan genieten!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Previous Story

Patty Brard: hoe heeft ze haar vermogen vergaard?

Next Story

Dit is het indrukwekkende vermogen van Taylor Swift

Latest from Uncategorized