white concrete building with flags on top under blue sky during daytime

Sylvie Meis en haar selfmade vermogen

Op Instagram heeft ze maar liefst 1,4 miljoen volgers. Ze is een van Nederlands mooiste vrouwen die we kennen en naast al dit gebeuren, is ze ook erg populair bij onze oosterburen. Over wie we het hebben? Nou, wat over Sylvie Meis natuurlijk. We vertellen je in deze blog graag hoe haar carrière er tot op heden heeft uitgezien en waar je haar allemaal van kan kennen. Bovendien zullen we je verblijden met informatie over het vermogen dat Meis door de jaren heen heeft opgebouwd. Het is immers niet niks, als je een leven zoals de hare leeftijd. Anyway, ga maar gauw verder lezen.

Een niet zo bescheiden miljonair

Kijk je naar een interview van Meis, dan zal al direct opmerken dat ze niet heel bescheiden is. Ze praat open over haar succes en geeft zelf ook aan dat haar succes lang niet voor iedereen is. Hoewel haar schoonheid en andere manier van in het leven staan, al in haar jeugd soms tegenwerkte, heeft ze steevast volgehouden.

Vandaag de dag kan ze genieten van alles wat ze heeft verdiend de afgelopen jaren. Eveneens is ze overigens nog steeds actief aan het werk, dus ook daar kan ze nog lekker van genieten. Neem je een willekeurige, niet-gesponsorde foto van haar Instagram, dan lijkt ze oprecht een levensgenieter te zijn. Kijk maar eens naar onderstaande foto:

Bezigheden

Maar goed, dan vraag je ej misschien af, waar ze dan eigenlijk de hele dag mee bezig is. Nou, laten we zeggen dat het erg druk heeft. Ze heeft haar handen vol aan het maken van commerciële deals, aan het model staan voor merken en af en toe heeft ze er ook nog een presentator baan tussendoor. En ja, we horen je denken. Nee, in Nederland zal ze waarschijnlijk niet zo snel op de buis verschijnen, maar bij onze oosterburen doet ze dat wel degelijk.

Zo was ze jarenlang te zien in Das Supertalent (de Duitse versie van Got Talent) en ook bij Let’s Dance als zowel jurylid en presentator. Dat ze daar ontzettend populair is, blijkt maar weer uit de deals die ze later in het land kon afsluiten. Zo heeft en had ze jarenlang, want zo werkt Sylvie Meis (alleen deals van 5 tot 7 jaar) deals met onder andere Philips, Hunkemöller en …. Aldi! Je moet je voorstellen dat de Aldi in Duitsland veel en veel groter is dan in Nederland. Daar is het echt een van de meest populaire winkels.

Een mooi vermogen

Op de vraag of Sylvie Meis meer of minder dan een ton op jaarbasis verdiend, verschijnt een oprechte lach. Meis verdiend namelijk veel meer dan dat en zou het gek vinden als het niet minimaal een ton zou zijn. Dat zegt natuurlijk genoeg over wat haar eventuele vermogen zou kunnen zijn. Helaas weet niemand exact wat er op de bankrekening van deze prachtige dame staat, maar het wordt geschat op miljoenen euro’s. Als je een omzet draait van ongeveer iets meer dan een miljoen, dan snappen we dat dat inderdaad goed mogelijk is. Maar goed, daar werkt ze natuurlijk hard voor en dat gunnen we haar ook ten harte. Al vragen we ons wel geregeld af wat je er mee moet, zoveel geld.

Relatie en kinderen

Nu vragen veel mensen zich af of zijn knappe dame als Meis nog vrijgezel is. En waar je denkt dat dat antwoord ‘ja’ is, klopt dat ook. Althans, dat is misschien iets ingewikkelder dan je denkt. Zo is Meis al twee keer getrouwd geweest en heeft tussendoor en later verschillende relaties met mannen gehad. Getrouwd was ze overigens met oud-profvoetballer Rafael van der Vaart en met Niclas Castello. Zoon Damian kreeg ze in het huwelijk met Van der Vaart, wie nu trouwens bezig is met het opbouwen van een profvoetballer carrière. Zo valt de appel niet ver van de boom, zullen we maar zeggen.

Maar goed, zoals we zeiden strandden beide huwelijken. Na Niclas Castello kreeg ze eerst een relatie met ondernemer Wim Beelen, waarvan in begin 2024 duidelijk werd, dat deze relatie was beëindigd. Tegenwoordig, medio 2024, heeft Meis geen relatie. Daar leek het eventjes op, maar het bleek om een publiciteitsstunt te gaan. Of ze nu openstaat voor een nieuwe liefde, weten we niet. Mocht je geïnteresseerd zijn dan zouden we zeggen ‘niet geschoten is altijd mis’. Weet alleen dat je waarschijnlijk niet de enige bent die in de rij staat, om het zo maar te zeggen.

Conclusie

Een selfmade miljonair, dat is wat Meis is. Ze heeft door de jaren heen een imago opgebouwd, waar je nog maar moeilijk omheen kan. Natuurlijk kan het zijn dat je haar niet kent, maar vanaf nu weet je wel wie het is. Ze heeft ook meer dan een miljoen volgers op haar sociale media, dus dat zegt natuurlijk ook al iets over haar bekendheid. Al moeten we daarbij eerlijk zeggen dat ze misschien bij onze oosterburen nog wel populairder is dan bij ons. Ach, we gunnen haar het allerbeste, net zoals ze dat ondersom waarschijnlijk ook zou doen!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Previous Story

Joost Klein en zijn indrukwekkende vermogen

Next Story

Jake Paul vermogen & meer

Latest from Uncategorized