20 euro bill on white paper

Wat is het vermogen van Johannes Snelders?

Heb je toevallig het programma The Real Housewives of Amsterdam gezien, dan weet je ongetwijfeld wel over wie we het hebben als je ‘Djamilla’ zegt. Precies, die dame met het hart op de tong en het (soms) karakteristieke roze haar. Als je als zo ver bent, dan weet je waarschijnlijk ook dat deze dame is getrouwd met… Johannes Snelders!

In deze blog zullen we Djamilla even op zij schuiven, want vandaag zetten we haar husband in de spotlights. We zullen je allereerst vertellen wie deze man eigenlijk is, waarna we verder gaan op het vermogen. Ben je benieuwd? Schroom je dan niet om direct verder te scrollen en te genieten van alles wat je te vertellen hebben.

De man van…

Misschien niet helemaal eerlijk, maar voor de meeste mensen staat Snelders wel bekend als de man van de befaamde Djamila Celina. Dé vrouw die overal Aromat op strooit, hoe luxe het eten ook mag zijn. Anyway, het stel stapte al op 28 augustus 2018 in het huwelijksbootje. Djamila droeg daarbij de jurk waarin Beyoncé trouwde, Snelders droeg een prachtig mooi blauw pak. Het ziet eruit als een prachtig plaatje, zoals je wel op onderstaande foto kan zien.

De interieurkoning

Maar goed, nu ben je vast wel benieuwd wie Johannes Snelders is en vooral wat hij doet. Tenminste, dat vonden wij. In elk geval kunnen we je vertellen dat Snelders een man van interieur is. Hij volgde eens een opleiding aan de kunstacademie, waarna hij uiteindelijk uitgroeide tot een bedrijfseigenaar die hij vandaag de dag is.

Snelders is namelijk de eigenaar van een bedrijf genaamd Eurotex. Dit is een toonaangevend interieurdesignbedrijf, dat zich internationaal heeft gevestigd. Het bedrijf staat ervoor dat iedere klant uniek is. Het maakt niet uit wat voor wensen je hebt, van klassiek tot modern, want uiteindelijk zal er iets worden gecreëerd. Er wordt gewerkt vanuit een passie en aandacht voor detail. Waarschijnlijk zal je wel wat centjes mee moeten nemen, maar dan heb je ook wat. Als je het geld hebt, dan is het toch super als je je eigen droomhuis kan maken?

Salaris en vermogen

Het klinkt alsof het allemaal erg ‘fancy’ is, dat bedrijf van hem. Het bevat dan ook verschillende certificaten die over de ‘Quality & Security‘ van de stoffen gaat. Met andere woorden, dat krijg je niet zomaar en dus zal het ook wel allemaal wat kosten. Het brengt ons bij de vraag wat Snelders zelf qua salaris uit het bedrijf haalt en wat zijn vermogen zou zijn.

In principe zal een persoon als Snelders leven van managementvergoeding. De minimum die daarvoor in Nederland wordt gesteld, is zeker niet verkeerd. En dan nog te bedenken dat je jezelf ongetwijfeld ook nog meer zal uitkeren als het bedrijf lekker loopt. Helaas weten we niet in hoeverre Snelders dat doet. Zijn salaris in ons dan ook onbekend. Wel kunnen we zeggen dat er vaker dan eens wordt gespeculeerd over het vermogen van Snelders. Jammer genoeg worden ook daar eigenlijk nooit exacte prijzen in de mond genomen. Het zal wel gemakkelijk richting tonnen gaan, maar voor het zelfde geld steekt hij alles in zijn bedrijf en kan je het weer terugschalen naar ‘minder’ tot ‘weinig’. Wat dat betreft houdt hij het dus allemaal goed geheim.

Waarom zijn mensen geïnteresseerd in vermogen?

Laten we voorop stellen dat dit soort blogs veelal worden geschreven als antwoord op de vraag van het publiek. Zijn we heel eerlijk, dan kunnen we stellen dat we het vermogen van een ander eigenlijk niet heel interessant vinden. Maar goed, als we het eenmaal weten, worden we er ook minder van. Het doet ons in elk geval wel afvragen waarom mensen zo nieuwsgierig zijn.

Nou, mensen zijn veelal geïnteresseerd in het vermogen van anderen vanwege verschillende redenen, waaronder nieuwsgierigheid, sociale vergelijking en status. Geld symboliseert vaak succes en kan worden gezien als een maatstaf voor iemands prestaties en mogelijkheden. Mensen kunnen zich ook vergelijken met anderen om hun eigen positie te beoordelen en te begrijpen. Als in dit geval Snelders een x bedrag verdiend aan zijn bedrijf, waarom lukt dat jouw met een gelijkwaardig bedrijf dan niet? Verder kan kennis over het vermogen van anderen invloed hebben op hoe ze behandeld worden of hoe ze zichzelf presenteren. Nou ja, genoeg redenen dus.

Conclusie

Johannes Snelders. Een beste man met het hart in de interieurwereld. En een hart voor zijn vrouw natuurlijk. Hoewel we eigenlijk kunnen concluderen dat hij met name in de schaduw werkt en op de achtergrond blijft, heeft hij wel degelijk iets in zijn carrière bereikt. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het starten van zijn eigen onderneming. We zijn dan ook zeker benieuwd naar wat de toekomst hem zal brengen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Previous Story

Dit is het indrukwekkende vermogen van Frans Timmermans

Next Story

Het selfmade vermogen van Eva de Mol

Latest from Uncategorized